maanantai 16. heinäkuuta 2012

Flagstaff -> Los Angeles

Mikko halusi pesasta meijän vuokra-auton Flagstaffista lähtiissä. Ajoimma siis matkanvarrella tällaseen itsepalvelupesulaan.

Kolikkomaatilla sai liuottimet, saippuat ja vahat. Melko kelpo laitos ois ihan kotomaassakin.


Ja muutaman mailin päässä ois ollu bikinityttöjen tuottamaa pesupalvelua, sekös Mikkoa harmitti.. :D

Matkalla näkyi taas monenmoista kulkupeliä.
Tavaran kulettaminen katolle köytettynä oli todella yleistä, ei vissiin tarvinnu miettiä mahdollista kamojen kastumista.

Kalifornian osavaltiorajan ylityttyä  ja Los Angelesin lähestyessä liikenne rupesi lisimään, palmuja näkyi aina vain enemmän ja kimppakyytikaistat ilmestyivät moottoritielle. Kimppakyytikaistan luvattomasta käytöstä ja kiinnijäännistä uhkailivat reiluilla sakoilla, myös roskaamisesta olis saanut tuhannen taalan rapsut.

Meidän hotelli sijaitsi West Hollywoodissa, lähellä  Hollywoodin kukkuloita.

Meidän pienen hotellin lähellä oli isoja (kalliita) hotelleja sekä kaiken keskellä pieni omakotitalo ahdistettuna omalle tontilleen. Saatto olla tönöllä hintaa nuilla nurkilla.

Hotellimme Hollywood Liberty Hotel oli siisti ja lutikaton. Meidän huone tosin haisi tosi voimakkaasti pesuaineelle alussa ja jo ensimmäisen yön jälkeen heräsin nokka tukossa, kuten joka aamu sen jälkeenkin. Liekö ollut kokolattiamatossa vuosikymmenten pölyt vai jotain muita hiukkasia huoneilmassa. 


Aamiainen oli tuttua jenkkimotellikamaa laihoine kahveineen ja höttöleipineen, mutta muuten oltiin tyytyväisiä hotelliin, erityisesti sen erinomaisen sijainnin takia. Parin minuutin kävelymatkan päässä oli tähtikatu Hollywood Boulevard ja metroasema.



Kiinalainen teatterikin sementtiin painettuine käden- ja jalanjälkineen oli ihan lähellä.




1 kommentti:

  1. Kyl meil Turus on tommone pesuautomaatti ja sieltä saa vaikka imurinki jos halluu :)

    VastaaPoista