keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Viva Las Vegas 3

Keskiviikkoaamuna lähdettiin testailemaan superautoja, pakettiin kuului kolmen auton testaus. Hurjastelemaan autoilla ei päässyt, koska rajoituksia oli noudatettava. Melko vaikuttavia pelejä olivat siitä huolimatta.


Mikko ajoi ja minä testailin autoja lähinnä kyytiläisen ominaisuudessa ja mietin, minkä vieressä näyttäisin parhaimmalta.
Olisko se Ferrari..

...Jaguar..

...vai Lamborghini?
Ajeltiin autoilla kaupungista Red Rock -kanjonille. Aika komeeta maisemaakin oli matkalla.

Tuossa kuvassa vasemmalla on Joshua-puu, autohommelin vetäjän mukaan asustavat vain tietyllä korkeudella merenpinnasta. Tiiä sitten, mikä korkeus puuta miellyttää, tuolla reisulla niitä näkyi muutamia.


Superautoilun jälkeen haettiin meidän tulevien parin viikon menopeli. Tuollainen keskikokoinen katumaasturi paikallisen mittapuun mukaan.

Vuokra-autolla huristeltiin kaupungilla ja käytiin tuhlaamassa rahojamme merkkituotteiden outleteissa.

Keskiviikko oli touhukas päivä, autoilun ja ostostelun lisäksi ohjelmassa oli myös ammuntaa. Mikko kävi ampumassa jollain aseilla, mistä mulla ei oo hajuakaan, joitakin numeroita niiden nimissä oli. Hienolta näytti, eikä ollut kuulema niin helppoa kuin pleikkaripeleissä.

Illalla mentiin vielä katsomaan Cirque du Soleil esitystä, jossa Criss Angel teki jos jonkinmoisia temppuja ja illuusioita. Olihan tuo ottanut ohjelmistoonsa perinteisen naisen kahtiasahauksenkin. Sitä tosin ei näyttänyt, kuinka naikkonen palautettiin kokonaiseksi. Näytöstä ei saanut kuvata, vasta ihan lopuksi sai ottaa taikurismiehestä kuvia.

Las Vegasissa oli todella paljon nähtävää ja tehtävää. Varmasti toiseksikin vierailukerraksi ohjelmaa riittäisi, varsinkin kun ne miljoonat jäi vielä voittamatta kasinolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti